Relaxáló masszázs olaj - Relax-Body & Massage Oil



A test és a lélek elválaszthatatlan egységet alkot egymással.

Lelki egyensúlyunk bármi nemű megbomlása hatással lehet egészségünkre. Az állandó stresszhatás komoly szomatikus (szervi) elváltozásokhoz vezethet. Az emocionális beállítottságú érzékeny embereknek szembe kell nézniük olyan szomatikus betegségekkel mint a magas vérnyomás, fokozott szívritmus (tachikardiózis), szélütés, gyomorfekély, rosszindulatú daganatok megjelenése…

Szervezetünk pszichoszomatikus egyensúlyát egészségünk érdekében folyamatosan fent kell tudnunk tartani. Ezt az egyensúlyt részben meditáció révén tudjuk fenntartani, részben pedig relaxáló masszázs által tudjuk elérni.

Használjuk ezt az olajat relaxáló masszázshoz és bőrünk megtartja üdeségét, miközben szervezetünk visszanyeri pszichoszomatikus egyensúlyát is. A Relax olaj nyugtató hatóanyagai (a levendula, menta és eukaliptusz illóolajai) közvetlen hatást gyakorolnak úgy a központi mint a periférikus idegrendszer egyensúlyban tartására. Következetes használata révén csökkenni fognak, de akár teljesen meg is szűnhetnek a következő panaszok:

- stressz és a vele járó feszült idegállapot

- fejfájás

- szívritmus zavar

- álmatlanság

- ideg- és izomkimerültség által jelentkező fizikai fájdalom.

A Relax olaj nyugtató hatóanyagi hatására ki fognak a véredények tágulni, ami által felgyorsulnak az anyagcsere folyamatok, a gyulladások pedig csökkennek, mint ahogy a végtagjaink vénás fájdalmai is. Ezt az olajat kitűnően hasznosíthatják a profi masszőrök, de az otthoni használata is ugyanilyen hatékony.

Alkalmazása: egy hideg-meleg váltózuhany után a Relax olajat be kell dörzsölni a nedves bőrbe, méghozzá a kezektől és a lábfejektöl kiindulva a szív irányában haladva.