Narancsbőr elleni olaj - Anti-Cellulite Oil



Ez az olaj a bőr alatti réteg kezelésére szolgál. A bőr alatti kötőszövetbe betokozódnak a zsírsejtek, ami rapancsagos bőrfelületet idéz elő. Ez a narancsbőr. Ennek megjelenését több tényező válthatja ki: helytelen táplálkozás, hormonális zavarok, elégtelen mozgás, dohányzás, alkohol…

Amikor elhatározzuk, hogy megküzdünk a narancsbőrrel, először is meg kell változtatni étkezési szokásainkat. Csökkenteni kell az állati eredetű fehérjét (húst) a növényi eredetű proteinek javára (szója, gomba, bab…), több párolt zöldséget kell fogyasztani és szénsavmentes üdítőket kell inni. Ezek betartása nélkül semmilyen anticellulit program sem fogja hatását kifejteni.

A Hemel anticellulit olaját a tapasztalat szülte. Az olaj a cellulitiszes bőr számára jobb anyagcserét biztosít, javítja a vér és oxigén ellátást, ami a zsírcsomócskák felszívódásához vezet. Szabályozni fogja a víz és a sók arányát a kötőszövetben. A cellulitisz megszűnése után a bőr továbbra is feszes marad.

Alkalmazása: a cellulitiszes bőrbe be kell dörzsölni az olajat. A bekent bőrfelületet PVC fóliával be kell vonni, majd 30 percet sétálni, vagy 15 percet futni illetve 10 percet tornázni benne.

Tartalmaz: boróka, rozmaring, levendula, bazsalikom, citrom olaj, eukaliptusz, zsálya, muskátli kivonatokat.