Körömápoló krém - hemel for Nails



A mindennapi munka nemcsak a kezünket teszi próbára, de igen gyakran megviseli körmeinket is. Az ápolt köröm, a szép frizura az ápolt egyén védjegyei. A ráncokat elrejthetjük kozmetikával és a körmeinket is eltakarja a körömlakk, de attól még törődnünk kell vele, hogy rendezett legyen, mert szép kéz ápolt körmök nélkül nehezen képzelhetö el. A hemel körömápoló krém gyorsítja a körmök növekedését, erősíti azt, megakadályozza töredezésüket és a körömágy beszakadását. Aki rágja a körmét e krém használata után leszokik róla. Éppen úgy, ahogy kezünkön a bőr, körmeink is állandóan ki vannak téve a víz és a vegyszerek nemkívánatos hatásának. Különösen sérülékeny a köröm felső fényes rétege. A sérült köröm csak lassan éled újjá, miközben ki van téve fertőzésveszélynek vagy gombásodásnak. Körmünket védeni és ápolni kell. A hemel körömápoló krém rövid idő alatt helyreállítja a köröm struktúráját és fényét.

Mindenkinek törődnie kell a körmeivel. Annak is akinek vastagabb van (hajlamos a bőr alá növésre) és annak is akinek vékonyabb van (könnyen töredezik).Akik lakkozni szokták körmüket, a körömápoló krém mellett használhatják a körömápoló lemosó oldatot, amely még regenerálja is a körmöt.

Tartalmaz: citrust, geroniumot, levendulát ricinusolajat.

Tanács: lágy masszázs mellett kenje be körmeit, a körömágyat és az ujjait. Lakkleszedés után is kenje be körmeit ezzel a krémmel és csak néhány óra múlva lakkozza ismét, mert a lakk is szárítja a körmöt.